Μεγάλα Μεγέθη

Προσφορές

 • T-Shirt, Small-Medium
  T-Shirt, Small

  Μπλούζα Κοντομάνικη Μονόχρωμη

  3,90 € 11,90 €

Μεγάλα Μεγέθη 

 • Γυναικείες Φανέλες Μεγάλα Μεγέθη
  Γυναικείες Φανέλες...

  Γυναικείες φανέλες σε μεγάλα μεγέθη, με τιράντα, γυναικείες φανέλες κοντομάνικες σε μεγάλα μεγέθη και γυναικείες φανέλες με μακρύ μανίκι σε μεγάλα μεγέθη.

  Υψηλής ποιότητας γυναικεία εσώρουχα ελληνικής παραγωγής σε μεγάλα μεγέθη. γυναικείες φανέλες σε μεγάλα μεγέθη

  100% Βαμβακερά γυναικεία εσώρουχα φανέλες από ελληνικό βαμβάκι σε μεγάλα μεγέθη, τρέχουσας χρονιάς απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και ξένες ύλες

  95% Βαμβακερά - 5% Ελασταν γυναικεία εσώρουχα φανέλες σε μεγάλα μεγέθη όπως τα παραπάνω με την προσθήκη 5% ελασταν ώστε η φανέλα, το boxer, το κυλοτάκι να μην τσαλακώνονται και να εφαρμόζουν επάνω στο σώμα.

  90% Micromodal - 10% ελασταν για γυναικεία εσώρουχα τύπου φανέλας σε μεγάλα μεγέθη υπερύψηλης αίσθησης και απαλότητας, μεγάλης απορροφητικότητας και άνεσης αναπνοής του δέρματος.

  Δοκιμάστε γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη και φανέλες σε μεγάλα μεγέθη της παραγωγής μας, με εγγύηση αντικατάστασης.

 • Κυλότες & Boxer XXL
  Κυλότες & Boxer XXL

  Υψηλής ποιότητας γυναικεία εσώρουχα ελληνικής παραγωγής. γυναικεία boxer, γυναικεία μποξεράκια, γυναικείες κυλότες

  100% Βαμβακερά γυναικεία εσώρουχα μπόξερ από ελληνικό βαμβάκι, τρέχουσας χρονιάς απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και ξένες ύλες

  95% Βαμβακερά - 5% Ελασταν γυναικεία εσώρουχα όπως τα παραπάνω με την προσθήκη 5% ελασταν ώστε η φανέλα, το boxer, η κυλότα να μην τσαλακώνονται και να εφαρμόζουν επάνω στο σώμα.

  90% Micromodal - 10% ελασταν για γυναικεία εσώρουχα τύπου boxer υπερύψηλης αίσθησης και απαλότητας, μεγάλης απορροφητικότητας και άνεσης αναπνοής του δέρματος.

  Δοκιμάστε τα γυναικεία εσώρουχα μπόξερ μας με εγγύηση αντικατάστασης.

Χωρίς προϊόντα

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Αγορά