Vegan Εσώρουχα

person Δημοσιεύτικε από: Stamatis Chatzichristodoulou list Σε: Blog Εσωρούχων Την: comment Σχόλια: 0 favorite Εμφανίσεις: 2229

Είναι τα εσώρουχα Lord Vegan?

Ο βιγκανισμός είναι ένας τρόπος ζωής που έρχεται να αποτρέψει όλες τις μορφές εκμετάλλευσης των ζώων, είτε πρόκειται για φαγητό, είτε για ένδυση είτε για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το vegan lifestyle αποφεύγει όλα τα ζωικά προϊόντα, όπως το κρέας, τα ψάρια, τα μαλάκια, τα γαλακτοκομικά, τα αβγά, καθώς και το μέλι.


 Τα Lord ελέγχθηκαν αν ανήκουν στα vegan brands. Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται 100% βαμβακερά νήματα, Viscose και Micromodal που όμως προέρχονται αποκλειστικά από πολτό ξύλου. Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται βαμβακερές κλωστές και κάποιες από συνθετικό πολυαμίδιο.  Τα ελαστικά στα εσώρουχα, παράγονται από 100% συνθετικά νήματα. Είναι φτιαγμένα από πολυαμιδικά υλικά και ελαστάνη, Polyamide 88%  Elastane 12%. Στα μηχανήματά  χρησιμοποιούνται 100% συνθετικά λιπαντικά.


 H Vegan φιλοσοφίας της Lord να μην παράγει μάλλινα εσώρουχα εγγυάται ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ζωικές ίνες μαλλιού να επιμολύνουν τα vegan προϊόντα (να μπλεχτούν οι ίνες μαλλιού με τις ίνες βαμβακιού κατά την κατασκευή των υφασμάτων).


 Είναι τα προϊόντα Lord vegan; ΟΛΑ τα εσώρουχα Lord είναι VEGAN!

vegan 100%

Τα εσώρουχα Lord είναι ελεγμένα ότι δεν περιέχουν ζωικές πρώτες ύλες, ουσίες ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης.
Δεν χρησιμοποιείται κανένα υλικό που έχει
δοκιμαστεί σε ζώα.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός