ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΝΤΩΝ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

Μαζέψτε πόντους και κερδίστε έκπτωση

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε όλους εσάς που μας επιλέγετε για τις αγορές σας, έχουμε θέσει σε λειτουργία πρόγραμμα επιβράβευσης πόντων για κάθε παραγγελία σας.

Πως λειτουργείκουπόνι

  • Για κάθε 3€ αγορά προϊόντων μας, κερδίζετε 1 πόντο.
  • και κάθε πόντος αντιστοιχεί σε 15 σένς.

Παράδειγμα

Αν κάνετε αγορές 42€ εκτός από τα δωρεάν μεταφορικά θα κερδίσετε και εκπτωτικό κουπόνι αξίας 2.10€ για την επόμενη αγορά σας. Η ελάχιστη παραγγελία για να χρησιμοποιήσετε εκπτωτικό κουπόνι δεν γίνεται να είναι κάτω από 5€

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Οι πόντοι που αθροίζετε από κάθε παραγγελία, θα πρέπει εντός 30 ημερών να τους μετασχηματίσετε σε εκπτωτικό κουπόνι. Το κουπόνι έχετε δικαίωμα να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή σε διάστημα ενός έτους. Αν δεν μετασχηματίσετε τους πόντους σας σε κουπόνι εντός 60 ημερών αυτοί οι πόντοι χάνονται.
  • Στους πόντους και τα κουπόνια έχετε πρόσβαση μόνο εσείς. εκδιδετε μόνοι σας τα εκπτωτικά κουπόνια σας και τα χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε εντός του έτους.

 

ΟΡΟΙ

  1. Δεν δίνονται πόντοι επιβράβευσης σε αγορές προϊόντων που είναι σε προσφορά.
  2. Έχετε δικαίωμα μετασχηματισμού των πόντων σε εκπτωτικό κουπόνι, μόλις η κατάσταση της παραγγελία σας γίνει «Αποστάλθηκε». Έτσι τα κουπόνια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην επόμενη παραγγελία σας και προφανώς όχι στη τρέχουσα.

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός