• Μόνο Online!
Μπλούζα Βαμβακερή, πράσινη

Lord Ανδρική Μπλούζα Βαμβακερή

Int500-green-4
11,60 €
με ΦΠΑ 1 εργάσιμη

Ανδρικό 100% βαμβακερό μπλουζάκι με κοντά μανίκια σε κολεγιακό λαιμό. Σε σκούρο κόκκινο - βυσσινή και πράσινο.

Οι μπλούζες έχουν πιο φαρδιά εφαρμογή από τις φανέλες.

Χρώμα
Μέγεθος

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
6 11,02 € 3,48 €
12 10,44 € 13,92 €
Ποσότητα
Διαθέσιμο


<b>10</b> 

100% Βαμβακερή Φανέλα με κοντό μανίκι και κλειστό λαιμό (κολεγίου)

Θα την έχετε για πολλά χρόνια και θα είναι σαν καινούργια, μετά από πολλά πλυσίματα και εντατική χρήση. Θα σας έχει συμβεί να δημιουργηθούν ενοχλητικοί κόμποι πάνω στην επιφάνεια της φανέλας και γενικότερα στο ύφασμα των εσωρούχων. Είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό χαμηλής ποιότητας. Είναι καιρός να αναβαθμιστείτε σε ένα εξαιρετικό προϊόν Ελληνικής κατασκευής.

   Η ειδική πλέξη του υφάσματος δίνει ελαστικότητα στο καθαρό βαμβάκι, χωρίς την χρήση επιπρόσθετων χημικών ελαστομερών ινών. Έτσι επιτυγχάνεται η τέλεια εφαρμογή στο σώμα και η επαναφορά! Το εσώρουχο δεν “σακουλιάζει". Επιπλέον το εξαιρετικό ειδικό βάρος του υφάσματος του, δεν επιτρέπει "σκιάσεις" και φαινόμενα see-thru, σας κρατάει ζεστούς και απορροφάει 100% τον ιδρώτα.

   Φτιαγμένο εξολοκλήρου από Ελληνικό βαμβάκι, καθαρό και απαλλαγμένο από προσμίξεις, επιλεγμένο με υπερυψηλούς δείκτες για με αντοχές σε μεγάλες θερμοκρασίες, επανειλημμένα πλυσίματα και καταπονήσεις. Χωρίς χρήση χημικών και τοξικών. Όλες οι φάσεις παραγωγής έχουν γίνει στην Ελλάδα.   

  Σας εγγυόμαστε ακόμα και μετά από 10 πλυσίματα ότι θα μοιάζει σαν καινούργια. Παρακαλούμε τηρήστε τις οδηγίες φροντίδας όπως αναφέρονται στην ετικέτα.

Yποαλεργικη με πλεξη κατάλληλη για να απορροφά τον ιδρώτα. Ελληνικής κατασκευής από Ελληνικές πρώτες ύλες. Οι μπλούζες έχουν σαν κόψιμο φαρδύτερο από τις φανέλες.

Int500-green-4

Χαρακτηριστικά

Σύνθεση
Βαμβάκι 100%
Μανίκια
Κοντά
Λαιμός
Κλειστός /Κολεγίου
Πλαϊνές Ραφές
Ναι
Πλέξη
Ριπ
Φύλο
Άνδρας
Ηλικιακή Ομάδα
Eνήλικας
Made in
Ελλάδα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

mpn
Int500-green

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μπλούζα Βαμβακερή, Βυσσινή
  • Μόνο Online!

Lord Ανδρική Μπλούζα Βαμβακερή

Τιμή 11,60 €
Ανδρικό 100% βαμβακερό μπλουζάκι με κοντά μανίκια σε κολεγιακό λαιμό. Σε σκούρο κόκκινο - βυσσινή και πράσινο. Οι μπλούζες έχουν πιο φαρδιά...

Lord Ανδρική Φανέλα ελαστική

Τιμή 21,90 €
Ανδρική Φανέλα με κοντό μανίκι Ελαστική.  Με κλειστό λαιμό από μαλακό 95% Βαμβάκι και 5% Lycra. Αν θέλετε η φανέλα να αγκαλιάζει το σώμα σας...

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός