Γυναικεία Φανέλα, κοντά μανίκια, λευκό

Lord Γυναικεία Μπλούζα, ελαστική

2211-white
17,80 €
με ΦΠΑ 1 εργάσιμη

Γυναικεία βαμβακερή ελαστική φανέλα. Από εξαιρετικό μαλακό μακρύινο βαμβάκι για τέλεια αίσθηση της βαμβακερής απαλότητας

Χρώμα
Μέγεθος

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
6 16,91 € 5,34 €
12 16,02 € 21,36 €
Ποσότητα
Διαθέσιμο


<b>10</b> 

Βαμβακερή Φανέλα με 8% ελαστάν. Με λίγο ανοιχτό λαιμό και κοντό μανίκι

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τις φανέλες. Αυτό το προϊόν, είναι αποτέλεσμα πολυετούς πείρας στην παραγωγή εσωρούχων. Θα την έχετε για πολλά χρόνια και θα είναι σαν καινούργια, μετά από πολλά πλυσίματα και εντατική χρήση. Δεν θα δημιουργηθούν ενοχλητικοί κόμποι πάνω στην επιφάνεια της φανέλας που δηλώνουν προϊόντα χαμηλής ποιότητας. Θα αναβαθμιστείτε σε ένα εξαιρετικό ποιοτικό προϊόν Ελληνικής κατασκευής.

    Εσώρουχο κατασκευασμένα εξολοκλήρου από τρέχουσας χρονιάς Ελληνικό βαμβάκι, καθαρό και απαλλαγμένο από προσμίξεις. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των εσωρούχων είναι επιλεγμένα με υπερυψηλούς δείκτες για με αντοχές σε μεγάλες θερμοκρασίες, επανειλημμένα πλυσίματα και καταπονήσεις. Χωρίς χρήση χημικών και τοξικών που μπορούν να προκαλέσουν δερματικές αλλεργίες και ερεθισμούς, στις τόσο ευαίσθητες περιοχές των εσωρούχων.

    Τέλεια εφαρμογή στο σώμα και επαναφορά. Η φανέλα δεν θα “σακουλιάσει". Επιπλέον το εξαιρετικό ειδικό βάρος του υφάσματος του, δεν επιτρέπει "σκιάσεις" και φαινόμενα see-thru.

Όλες οι φάσεις παραγωγής έχουν γίνει στην Ελλάδα.   

   Σας εγγυόμαστε ακόμα και μετά από 10 πλυσίματα, θα μοιάζει σαν καινούργια. Παρακαλούμε τηρήστε τις οδηγίες φροντίδας των εσωρούχων, όπως αναφέρονται στην ετικέτα.

Στον κωδικό 2211 το Μάκρος μπλούζας είναι πιο κοντό απο τα φανελάκια LORD.

Νούμερο SMALL MEDIUM LARGE XLARGE
Μάκρος απο τον ώμο 56εκ 58εκ 60εκ 64εκ

2211-white

Χαρακτηριστικά

Σύνθεση
Βαμβάκι 95% - Ελαστάν 5%
Μανίκια
Κοντά
Λαιμός
Κλειστός /Κολεγίου
Πλαϊνές Ραφές
Όχι
Πλέξη
Κάλτσα
Φύλο
γυναίκα
Ηλικιακή Ομάδα
Eνήλικας
Made in
Ελλάδα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός