Γρήγορη Αναζήτηση

Γρήγορη Αναζήτηση

Πολλοί είναι αυτοί που ενώ ξέρουν τι θέλουν να αγοράσουν από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν ξέρουν πως να το εντοπίσουν.

Η αναζήτηση σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.

Ο ποιο εύκολος είναι μέσω του menu επιλογών, όπου εκεί επιλέγουμε την κάθε κατηγορία (Ανδρικά > Φανέλες > Μακριά μανίκια) μέχρι να φτάσουμε στην κατηγορία που θέλουμε. Εκεί τα προϊόντα βρίσκονται με κάποια ταξινόμηση. Μπορούμε να αλλάξουμε την σειρά που εμφανίζονται και να επιλέξουμε να τα βλέπουμε από το φθηνότερο προς το ακριβότερο ή με βάση τον κωδικό τους κτλ.

Επιπλέον στα αριστερά των προϊόντων υπάρχουν διαθέσιμα και επιπλέον φίλτρα επιλογών. Ενεργοποιώντας αυτά τα φίλτρα περιορίσουμε την εμφάνιση των προϊόντων της κατηγορίας μόνο στα προϊόντα που εμείς θέλουμε να εμφανίζονται. Μπορούμε πχ να επιλέξουμε το Χρώμα: Χακί και να μας εμφανίσει μόνο όσα προϊόντα είναι με χακί χρώμα, Μπορούμε επιπλέον να επιλέξουμε το μέγεθος L, οπότε θα μας εμφανίσει και όσα είναι σε L. Έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε όσα και όποια χαρακτηριστικά από τα φίλτρα θέλουμε. Αν το μετανιώσουμε, μπορούμε να πατήσουμε το (Χ) για όποιο χαρακτηριστικό δεν θέλουμε ή να ξανα πατήσουμε πάνω σε αυτό που ενεργοποιήσαμε.

Posted on 12-07-2017 by Σταμάτης Χατζηχριστοδούλου 0 2178

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Προγ
Επόμενο

Χωρίς προϊόντα

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Αγορά