Ανδρικό Σλιπ, Φαρδύ, κόκκινο

Lord Ανδρικό Σλιπ, Revolution

8167-red-2
14,30 €
με ΦΠΑ 1 εργάσιμη

      Ανδρικό εσώρουχο σλιπ με Εξωτερικό λάστιχο "Male Revolution  by Lord". Φαρδιά Πλαινά. Αυτό το σλιπ με το μοντέρνο του κόψιμο, χαρίζει πραγματικά τέλεια εφαρμογή από όλα τα εσώρουχα που μπορεί να έχετε ποτέ δοκιμάσει.

Χρώμα
Μέγεθος

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Τιμή Εξοικονομείτε
6 13,59 € 4,29 €
12 12,87 € 17,16 €
Ποσότητα
Διαθέσιμο


<b>10</b> 

   Ανδρικό σλιπ από 95% από Ελληνικό βαμβάκι τρέχουσας χρονιάς, καθαρό και απαλλαγμένο από προσμίξεις, επιλεγμένο με υπερυψηλούς δείκτες για με αντοχές σε μεγάλες θερμοκρασίες, επανειλημμένα πλυσίματα και καταπονήσεις και με την μικρή προσθήκη 5% ελασταν. Με αυτή την μικρή προσθήκη του ελαστικού στο ύφασμα επιτυγχάνεται μια πραγματικά άριστη εφαρμογή και η στιγμιαία επαναφορά. Το ανδρικό σλιπ σε καμία περίπτωση δεν "σακουλιάζει" και αγκαλιάζει το σώμα από όλες τις πλευρές. Επιπλέον το εξαιρετικό ειδικό βάρος του υφάσματος που χρησιμοποιείτε, δεν επιτρέπει "σκιάσεις" και φαινόμενα see-thru. Όλες οι φάσεις παραγωγής έχουν γίνει στην Ελλάδα.  

Σας εγγυόμαστε ακόμα και μετά από 10 πλυσίματα ότι θα μοιάζει σαν καινούργια. Παρακαλούμε τηρήστε τις οδηγίες φροντίδας των σλιπ, όπως αναφέρονται στην ετικέτα.

8167-red-2

Χαρακτηριστικά

Σύνθεση
Βαμβάκι 95% - Ελαστάν 5%
Λάστιχο
Εμφανές
Πλαϊνές Ραφές
Ναι
Πλέξη
Κάλτσα
Φύλο
Άνδρας
Ηλικιακή Ομάδα
Eνήλικας
Made in
Ελλάδα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5205052061466
mpn
8167-red

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lord Ανδρικό Σλιπ Micromodal

Τιμή 16,60 €
Ανδρικό σλιπ από Miromodal. Η απόλυτη απαλότητα χωρίς πλαϊνές ραφές. Η τέλεια υφή με τον καλύτερο έλεγχο θερμοκρασίας. Δροσερό το καλοκαίρι, ζεστό...

Lord Σλιπ, μεανδροι

Τιμή 13,00 € -7,20 € Τιμή 5,80 €
Ανδρικό σλιπ με τύπωμα μέανδροι. Από ειδική σύνδεση με ύφασμα που κρατάει σταθερή θερμοκρασία και αναπνέει.

Lord Ανδρικό Σλιπ, χωρίς ραφές

Τιμή 10,50 €
Ανδρικό εσώρουχο σλιπ χωρίς πλαινές και μπροστινές ραφές. Tο συγκεκριμένο σλιπ εχει πολύ μεγάλη ελαστικότητα, το μέγεθος S/M το προτείνουμε και...

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός