Ανδρικα

Μακριά Μανίκια

Ανδρικα 

Ανδρικά εσώρουχα, εσώρουχα φανέλες, εσώρουχα μπλούζες, εσώρουχα φανέλες με μακρυά μανίκια, ανδρικά εσώρουχα φανέλες με τιράντες, εσώρουχα ανδρικά boxer, ανδρικά εσώρουχα σλιπ.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα εσώρουχα είναι υψηλής ποιότητας ελληνικό βαμβάκι. Τρέχουσας χρονιάς απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και ξένες ύλες. Η αναλογία των υλικ...

Περισσότερα
 • Φανέλες
  Φανέλες

  Μεγάλη ποικιλία από ανδρικές φανέλες. Στα σχέδια περιλαμβάνονται φανέλες με τιράντα, ανδρικές φανέλες κοντομάνικες και ανδρικές φανέλες με μακριά μανίκια. Με κλειστό λαιμό "κολεγίου", με ανοιχτό λαιμό με λαιμό τύπου V, με πολύ ανοιχτό λαιμό.

  Είναι υψηλής ποιότητας ανδρικά εσώρουχα ελληνικής παραγωγής. Κατασκευασμένες από ελληνικό βαμβάκι, τρέχουσας χρονιάς απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και ξένες ύλες. Υψηλών δεικτών ώστε να μην δημιουργούνται κόμποι από το πλύσιμο και την χρήση.

  Υπάρχουν ποιότητες με 100% ελληνικό βαμβάκι, 95% Βαμβακερά - 5% Ελασταν φανέλες  ώστε η φανέλα, να εφαρμόζουν επάνω στο σώμα. Επίσης σε ποιότητα με 90% Micromodal - 10% ελασταν για ανδρικές φανέλες υπερύψηλης αίσθησης και απαλότητας, μεγάλης απορροφητικότητας και άνεσης, με εύκολη αναπνοής του δέρματος για απαλλαγή από την κακοσμία λόγω μη επαρκούς αερισμού.

  Δοκιμάστε της ανδρικές φανέλες παραγωγής μας, με εγγύηση αντικατάστασης.

 • Σλιπ
  Σλιπ

  Ελληνικά, ανδρικά εσώρουχα, από ποιοτικό Ελληνικό βαμβάκι. Made in Greece, ελληνικής παραγωγής. ανδρικά σλιπάκια

  100% Βαμβακερά ανδρικά εσώρουχα από ελληνικό βαμβάκι, τρέχουσας χρονιάς απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και ξένες ύλες

  95% Βαμβακερά - 5% Ελασταν ανδρικά εσώρουχα όπως τα παραπάνω με την προσθήκη 5% ελασταν ώστε η φανέλα, το boxer, το σλιπ να μην τσαλακώνονται και να εφαρμόζουν επάνω στο σώμα.

  90% Micromodal - 10% ελασταν για ανδρικά εσώρουχα τύπου σλιπ υπερύψηλης αίσθησης και απαλότητας, μεγάλης απορροφητικότητας και άνεσης αναπνοής του δέρματος.

  Δοκιμάστε τα ανδρικά σλιπάκια με εγγύηση αντικατάστασης.

 • Boxer
  Boxer

  Υψηλής ποιότητας ανδρικά εσώρουχα ελληνικής παραγωγής. ανδρικά boxer, ανδρικά μποξεράκια

  100% Βαμβακερά ανδρικά εσώρουχα μπόξερ από ελληνικό βαμβάκι, τρέχουσας χρονιάς απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και ξένες ύλες

  95% Βαμβακερά - 5% Ελασταν ανδρικά εσώρουχα όπως τα παραπάνω με την προσθήκη 5% ελασταν ώστε η φανέλα, το boxer, το σλιπ να μην τσαλακώνονται και να εφαρμόζουν επάνω στο σώμα.

  90% Micromodal - 10% ελασταν για ανδρικά εσώρουχα τύπου boxer υπερύψηλης αίσθησης και απαλότητας, μεγάλης απορροφητικότητας και άνεσης αναπνοής του δέρματος.

  Δοκιμάστε τα ανδρικά εσώρουχα μπόξερ μας με εγγύηση αντικατάστασης.

 • Φόρμες - Σκελέες
  Φόρμες - Σκελέες

  Ανδρικές Φόρμες, σκελέες, βαμβακερές

 • Μεγάλα Μεγέθη
  Μεγάλα Μεγέθη

  Εσώρουχα σε μεγάλα Μεγέθη, Ανδρικά εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, boxer σε πολύ μεγάλα μεγέθη, σλιπ σε μεγάλα μεγέθη,

  Υψηλής ποιότητας ανδρικά εσώρουχα ελληνικής παραγωγής σε μεγάλα μεγέθη.

  100% Βαμβακερά ανδρικά εσώρουχα από ελληνικό βαμβάκι, σε μεγάλα μεγέθη, τρέχουσας χρονιάς απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και ξένες ύλες

  95% Βαμβακερά - 5% Ελασταν ανδρικά εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, όπως τα παραπάνω με την προσθήκη 5% ελασταν ώστε η φανέλα, το boxer, το σλιπ να μην τσαλακώνονται και να εφαρμόζουν επάνω στο σώμα.

  90% Micromodal - 10% ελασταν για ανδρικά εσώρουχα, σε μεγάλα μεγέθη, υπερύψηλης αίσθησης και απαλότητας, μεγάλης απορροφητικότητας και άνεσης αναπνοής του δέρματος.

  Δοκιμάστε τα ανδρικά εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, με εγγύηση αντικατάστασης.

 • Πιτζάμες
  Πιτζάμες

  Ανδρικές Πιτζάμες

 • Κάλτσες
  Κάλτσες

  Ανδρικές Κάλτσες. Ανδρικές κάλτσες βαμβακερές, λεπτές βαμβακερές κάλτσες, αθλητικές κάλτσες, ισοθερμικές κάλτσες, κοντές κάλτσες. Από εξαιρετικό βαμβάκι, υψηλής ποιότητας και αντοχής

 • Μαγιό
  Μαγιό

  Ανδρικά μαγιό τύπου σλιπ, boxer & σορτς

Χωρίς προϊόντα

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Αγορά