Οι σειρές

   Η ανδρική σειρά των εσωρούχων Lord πρωτοπορεί με το απόλυτο δέσιμο δύναμης και αρρενωπότητας που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο.

   Οι λεπτομέρειες με φινέτσα δημιουργούν πραγματικά αριστουργήματα στη γυναικεία σειρά εσωρούχων LORD. Η έμπνευση στα παιδικά με σκανταλιάρικη αλλά και αθώα χρώματα, δουλεμένη σε υποαλλεργικά υφάσματα με στυλ, χαρίζει ονειρεμένα παιδικά και βρεφικά εσώρουχα.

   Η διαρκής επιμονή για την τελειότητα συνδυασμένη με τη παραγωγή 100% σε Ελληνικό έδαφος των επιτυχημένων εσωρούχων LORD, είναι η απάντηση μας στα σημερινά δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς.

    Η ταυτόχρονη καθημερινή μεγιστοποίηση των απαιτήσεων των πελατών είναι μονόδρομος τα προϊόντα LORD. Υψηλής ποιότητας κατασκευή με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή. Στη φιλοσοφία μας είναι επίκεντρο ο πελάτης προσφέροντάς του, το καλύτερο δυνατό, με στυλ, άνεση και απαράμιλλη εφαρμογή.Βραβείο Ποιότητας

    Τα εσώρουχα LORD γεννήθηκαν και παράχθηκαν πριν από 20χρόνια από ανθρώπους με εμπειρία ήδη αρκετών ετών στην παραγωγή των ενδυμάτων. Η παραγωγή παραμένει στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα μας φέρουν πιστοποιητικό ποιότητας Oeko-Tex standard 100 που εξασφαλίζει τις προδιαγραφές των προϊόντων για άμεση επαφή με το δέρμα και στις ευαίσθητες περιοχές. Τα νήματα, υφάσματα, κλωστές και υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των εσωρούχων έχουν την πιστοποίηση Oeko-Tex-100 για να εξασφαλίζεται η καταλληλότητα τους. Ακόμα μια εγγύηση των προϊόντων LORD.

Το 1993 απονεμήθηκε στα εσώρουχα LORD το ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας.

Το 2005 πιστοποιήθηκαν κατά ISO 9001:2000.

    Ένας τέλειος συνδυασμός άνεσης και όμορφης εφαρμογής για όλες τις ώρες της ημέρας με άνεση και ποιότητα είναι η γκάμα των εσωρούχων LORD που συνδυάζουν κλασικές και μοντέρνες νότες.

 Επίσης διαθέτουμε βαμβακερά κομμάτια υφασμάτων σε διάφορα μεγέθη για καθαρισμό, γεμίσματα ή χειροτεχνίες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

     Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο Τηλ. Κέντρο. 2351020197 08:00 - 17:00.

Μπορείτε να μας βρείτε στο κεντρικό εργοστάσιο στο 3 χλμ Κατερίνης - Ν.Κεραμιδιου.

Νομικές πληροφορίες για την εταιρία μας

Επωνυμία: Χατζηχριστοδούλου Στ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Β.Ε.Ε.
Έδρα: 3 Χλμ Κατερίνης - Ν.Κεραμίδι, Κατερίνη, ΤΘ 43, ΤΚ 60100
ΑΦΜ 091654536, ΓΕΜΗ: 53389648000

Σύνδεσμος για την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών – ΗΕΔ (Online Dispute ResolutionODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής https://webgate.ec.europa.eu/odr

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός