Τα καλύτερα είναι από Micromodal

person Δημοσιεύτικε από: Stamatis Chatzichristodoulou list Σε: Blog Εσωρούχων Την: comment Σχόλια: 0 favorite Εμφανίσεις: 42995

Διαφορές Micromodal και βαμβακερών εσωρούχων -

Γιατί λέμε ότι τα micromodal είναι καλύτερα;

Συχνά το αναφέρουμε ως "τεχνητό μετάξι". To Micromodal είναι φίνο, μαλακό, λείο, με εξαιρετικές ιδιότητες διαχείρισης της υγρασίας. Είναι ένα ύφασμα που είναι δροσερό στην αφή, απορροφητικό και παρόμοιο στην αίσθηση με το μετάξι. Δύσκολα θα χάσει το χρώμα το. Έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος ακόμα και μετά από 20 πλυσίματα. υ ή θα "γαργιάσει". Παράγεται από φυσικό υλικό. Την κυτταρίνη των δέντρων.

Βεβαίως αυτό που διαπιστώνουμε εύκολα είναι η εξαιρετική μαλακότητα του εσωρούχου φτιαγμένο από micromodal.
Το μαλακό αυτό ύφασμα είναι εξαιρετικά φιλικό στο δέρμα σε βαθμό που δεν νιώθεις ότι το φοράς. Μια μεταξένια γυαλάδα που κανένα βαμβακερό ύφασμα δεν μπορεί να έχει και ταυτόχρονα πλούσιες και ζωντανές αποδώσεις χρωμάτων. Τόσο το χρώμα όσο και η υφή έχει εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο. Το εσώρουχο αντέχει χρόνια χωρίς να ξεφτάει, να ξεθωριάσει ή να γαργιάζει

"Δεν νιώθεις ότι το φοράς"

Έχει απίστευτη καλή συμπεριφορά στη διατήρηση της θερμοκρασίας με ιδιότητες να μας κρατάει ζεστούς το χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι. Είναι επίσης άριστο για ανθρώπους που ιδρώνουν εύκολα και σε αθλητές καθότι απορροφά πολύ γρήγορα την υγρασία και την εξαερώνει μακριά από το σώμα.

"Η αίσθηση των εσωρούχων micromodal είναι μοναδική"

Όταν το φορέσεις, στην αρχή νιώθεις το "χάδι" του απαλού αυτού υφάσματος και στη συνέχεια αισθάνεσαι ότι μάλλον ξέχασες να βάλεις εσώρουχα. Είναι αλήθεια ότι αν θέλουμε το καλύτερο υλικό για τα εσώρουχα μας τότε το modal και ειδικότερα για τα εσώρουχα το micromodal (μικρότερου μεγέθους ίνα) είναι χωρίς συζήτηση ότι καλύτερο έχουν να παρουσιάσουν οι βιομηχανίες σήμερα.

Για να δείτε τα εσώρουχα που παράγουμε από micromodal, αφού μπείτε στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε από τα φίλτρα την σύνθεση MICROMODAL.

modal fiber

Τι διαφορά έχουν τα δικά μας micromodal από τα "άλλα"

Οι ίνες που χρησιμοποιούμε για να πλέξουμε το ύφασμα micromodal είναι εξαιρετικά λεπτές που σχεδόν τις χάνετε στο μάτι. Οι ανταγωνιστές μας χρησιμοποιούν φθηνότερες μεγαλύτερου πάχους ίνες. Αυτές όμως οι πολύ λεπτές ίνες δίνουν τις εξαιρετικές ιδιότητες στο ύφασμα και το κάνουν μεταξένιο. Έτσι σε ένα μικρό κομματάκι ύφασμα, φτάνει να έχει συμπυκνωμένες όλες αυτές τις ιδιότητες, για να παρέχουμε ένα προϊόν που όμοιο του δεν έχετε ξανά δοκιμάσει. Σας προσκαλούμε να τα δοκιμάσετε και να μας πείτε αν είχατε παρόμοια εμπειρία στην υφή και στην διαχείριση της θερμότητας.

micromodal softness

Τεχνικές διαφορές του Modal και βαμβακερών εσωρούχων

Καταρχάς η μόνη ομοιότητα είναι ότι το βαμβάκι και το modal είναι κυταρινούχες ίνες φυτικής προέλευσης. Από εκεί και πέρα ξεκινάνε οι διαφορές: Το βαμβάκι παράγεται με μηχανικούς τρόπους ενώ το modal παράγεται με χημικές διεργασίες. Τόσο για το βαμβάκι όσο και για το Modal γίνεται συγκεκριμένη καλλιέργεια.

Χημική διαδικασία παραγωγής ινών

micromodal underwear

Αν θέλετε να δείτε τα διαθέσιμα εσώρουχα σε micromodal, είναι πολύ απλό. Απλά επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει (πχ ανδρικά-boxer) και στη συνέχεια από τα φίλτρα στα αριστερά σας, επιλέξτε να σας εμφανίζει μόνο την ποιότητα "micromodal".

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός