Τα καλύτερα είναι από Micromodal

person Δημοσιεύτικε από: Stamatis Chatzichristodoulou list Σε: Category 1 Την: comment Σχόλια: 0 favorite Εμφανίσεις: 661

Διαφορές Micromodal και βαμβακερών εσωρούχων - Γιατί τα micromodal είναι κατά πολύ ακριβότερα;

Γιατί τα micromodal είναι κατά πολύ ακριβότερα;

Συχνά το αναφέρουμε ως "τεχνητό μετάξι". To Micromodal είναι φίνο, μαλακό, λείο, με εξαιρετικές ιδιότητες διαχείρισης της υγρασίας. Είναι ένα ύφασμα που είναι δροσερό στην αφή, απορροφητικό και παρόμοιο στην αίσθηση με το μετάξι. Δύσκολα θα χάσει το χρώμα του ή θα "γαργιάσει". Παράγεται από κυτταρίνη των δέντρων.

Βεβαίως αυτό που διαπιστώνουμε εύκολα είναι η εξαιρετική μαλακότητα του εσωρούχου φτιαγμένο από micromodal.
Το μαλακό αυτό ύφασμα είναι εξαιρετικά φιλικό στο δέρμα σε βαθμό που δεν νιώθεις ότι το φοράς. Μια μεταξένια γυαλάδα που κανένα βαμβακερό ύφασμα δεν μπορεί να έχει και πλούσιες και ζωντανές αποδώσεις χρωμάτων. Τόσο το χρώμα όσο και η υφή έχει εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο. Το εσώρουχο αντέχει χρόνια χωρίς να ξεφτάει, να ξεθωριάσει ή να γαργιάζει

Έχει απίστευτη συμπεριφορά στη διατήρηση της θερμοκρασίας με ιδιότητες να μας κρατάει ζεστούς το χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι. Είναι επίσης άριστο σε ανθρώπους που ιδρώνουν εύκολα και σε αθλητές καθότι απορροφά πολύ γρήγορα την υγρασία και την εξαερώνει μακριά από το σώμα.

Η αίσθηση των εσωρούχων micromodal είναι μοναδική. Όταν το φορέσεις, στην αρχή νιώθεις το "χάδι" του απαλού αυτού υφάσματος και στη συνέχεια αισθάνεσαι ότι μάλλον ξέχασες να βάλεις εσώρουχα. Είναι αλήθεια ότι αν θέλουμε το καλύτερο υλικό για τα εσώρουχα μας τότε το modal και ειδικότερα για τα εσώρουχα το micromodal (μικρότερου μεγέθους ίνα) είναι χωρίς συζήτηση ότι καλύτερο έχουν να παρουσιάσουν οι βιομηχανίες σήμερα. Για να δείτε τα εσώρουχα που παράγουμε από micromodal, αφού μπείτε στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε από τα φίλτρα την σύνθεση micromodal.

Διαφορές Modal και βαμβακερών εσωρούχων

Καταρχάς η μόνη ομοιότητα είναι ότι το βαμβάκι και το modal είναι κυτταρινούχες ίνες φυτικής προέλευσης. Από εκεί και πέρα ξεκινάνε οι διαφορές: Το βαμβάκι παράγεται με μηχανικούς τρόπους ενώ το modal παράγεται με χημικές διεργασίες.

Χημική διαδικασία παραγωγής ινών

micromodal underwear

Αν θέλετε να δείτε τα διαθέσιμα εσώρουχα σε micromodal, είναι πολύ απλό. Απλά επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει (πχ ανδρικά-boxer) και στη συνέχεια από τα φίλτρα στα αριστερά σας, επιλέξτε να σας εμφανίζει μόνο την ποιότητα "micromodal".

Συσχέτιση με ετικέτες

Σχόλια

Κανένα σχόλιο ακόμα

Αφήστε τα σχόλιά σας

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός