100% Ανακύκλωση

person Δημοσιεύτικε από: list Σε: Blog Εσωρούχων Την: comment Σχόλια: 0 favorite Εμφανίσεις: 1322

Βοηθήστε το περιβάλλον πατώντας ένα checkbox! ☑

Προσφέρουμε την δυνατότητα, 100% ανακύκλωσης μέσω της επανάχρησης των συσκευασιών μας.
Κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας τους, οι πελάτες μας, μπορούν να επιλέξουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους ασυσκεύαστα. Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, τα εσώρουχα από-συσκευάζονται και η συσκευασία τους προωθείτε ξανά στο εργοστάσιο, στο τμήμα συσκευασίας.

ανακύλωση

Έτσι με την βοήθεια των πελατών μας μπορούμε και εξαλείφουμε ολοκληρωτικά τα απορρίμματα, αφού δεν χρειάστηκε καν να τα ανακυκλώσουμε, αλλά οι συσκευασίες επαναχρησιμοποιούνται.

Το κουτί δεν γίνεται απλά ένας χαρτοπολτός που θα χρειαστεί λευκαντικό, νερό και ενέργεια αλλά κερδίζει μια "δεύτερη ευκαιρία". Για κάθε κουτί που ανακυκλώνεται απευθείας στο εργοστάσιο, μειώνουμε την κατανάλωση χαρτιού, νερού, χρωμάτων, χημικών και πλαστικών, ενέργειας και έκλυσης CO2 που θα απαιτούνταν για την εκ νέου παραγωγή του.


Κάντε την διαφορά και βοηθήστε το περιβάλλον πατώντας το checkbox ☑. Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίζεται και σε αυτή την προσπάθεια.


επαναχρησιμοποίηση

επιλογή ανακύκλωσης

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός