Κινέζικο ιταλικής προέλευσης

person Δημοσιεύτικε από: list Σε: Category 1 Την: comment Σχόλια: 0 favorite Εμφανίσεις: 959

Κινέζικο ιταλικής προέλευσης

Ας πάρουμε δυο μποξεράκια. Μοιάζουν ίδια. Διαφέρουν κάπως στο λογότυπο. Ωστόσο έχουν ένα UOMO επάνω άρα είναι ίδια;

 

To "UOMO" δεν είναι μια συγκεκριμένη μάρκα. Είναι μια λέξη, δηλώνει φύλο και μεταφράζεται "ΑΝΔΡΑΣ" από τα Ιταλικά. Καθώς διάφορα κινέζικα εργοστάσια που παράγουν εσώρουχα, θέλουν να γράψουν κάτι πάνω στα λάστιχα των εσωρούχων, αλλά να μην έχουν και προβλήματα με πνευματικά δικαιώματα και μάρκες, βάζουν λοιπόν το "UOMO" και ξεμπερδέψανε. Έτσι δεν είναι ένα συγκεκριμένο εργοστάσιο ή παραγωγός αλλά γίνεται γενική χρήση.

 

Ο πωλητής πιθανώς θα σας πει ότι είναι Ιταλικής προέλευσης. Πιθανώς δεν σας λένε ψέματα. Αφού το πλοίο από την Κίνα ξεφόρτωσε σε Ιταλικό λιμάνι και μετά μπήκαν σε ένα φορτηγό και έφτασαν στο κατάστημα. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που αγοράζεται φτιάχθηκε στην Κίνα, χωρίς προδιαγραφές για τη τοξικότητα των χημικών, ή για τα χρώματα ή την εφαρμογή. Μπορεί να σας κάτσει καλά επάνω σας, μπορεί και όχι. Μπορεί να ξεβάψει ή να σκιστεί, μπορεί και όχι. Μπορεί να σας δημιουργήσει εξανθήματα μπορεί και όχι. Καλή σας τύχη. Από θέμα οικονομίας, καλύτερα να πάρετε 5 αντί για 1 Ελληνικό που θα σας κρατήσει 5 φορές παραπάνω. Εφόσον βέβαια το κινέζικο είναι στο 1/5 της τιμής του Ελληνικού.

Ετικέτες leotheme prestashop theme

Σχόλια

Κανένα σχόλιο ακόμα

Αφήστε τα σχόλιά σας

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Δημιουργία λογαριασμού

Έχεις ήδη λογαριασμό;
Είσοδο ή νέος κωδικός